OM KLUBBEN

INDMELDELSE/PRISER

BANEBOOKING

JUNIORER

SENIORER

TRÆNERE

BESTYRELSEN

AKTIVITETER

Klubmesterskaber 2009 - seniorer

Kampresultater og kommentarer fra søndag den 9. august 09

9.8.2009
Resultater fra søndagens kampe.
Søndagen bød på flere overraskelser og flere spændende kamp. Både Line Graff-Nielsen og Henrik Graff-Nielsen spillede kl. 10:00. På begge baner så det efter første sæt ud som om familien Graff-Nielsen havde deres sidste kampe i KM for seniorer (Far - Mogens tabte om lørdagen).
Men de to 15. årige ved lidt om at holde fast selvom man taber første sæt. Line var oppe mod Line Smed. Line Graff tabte 1. sæt med 5/7, men begge "Liner" kæmpede om hver eneste bold. Line Smed løb fra side til side og var i gruset, så blodet det flød fra højre knæ.


Line Smed kæmpede så
blodet bogstaveligt flød i
kampen mod Line Graff.

Men Line Smed-Dawids kæmpede videre i en meget spændende kamp, som endte med sejr til Line Graff. Det blev 672-6/1 i de sidste 2 partier.
Henrik Graff tabte ligeledes første sæt mod Jakob Simonsen, der ellers var dømt som "dark Horse" i herresingle A, men Henrik ville det anderledes og vandt de sidste 2 partier så sikkert som 6/2-6/0. Flot af Henrik Graff, at udvise så stor tålmodighed. Næste modstander for unge Graff-Nielsen bliver Mads Harsløf. Et interessant opgør, som er programsat til 29.8.2009 kl. 10:00.


Jakob Simonsen var dømt som "dark Horse"
med mulighed for en finaleplads mod KC, men Henrik Graff ville noget helt andet!


Jakob Simonsen var dømt som "dark Horse"
med mulighed for en finaleplads mod KC, men
Henrik Graff ville noget helt andet!

Martin Gustafsson
vandt 6/4-6/0
over Christoffer Schor.

I herresingle A samme halvdel skulle Jan Holck møde 2. seedede Mads Harsløf. Jan kom flyvende fra start og vandt første sæt med hele 6/3. Så gik luften ud af ballonen, eller rettere Mads er en meget langsom starter og Jan har det modsat. Så de 2 næste sæt blev vundet af Mads Harsløf ved uddeling af hele 2 morgenæg.
I Herresingle B mødte det nye medlem Christoffer Schor den noget mere rutinerede Martin Gustafsson. Christoffer kom godt igennem første sæt som Martin vandt 6/4, men i andet sæt blev Christoffer kørt over med 6/0. Lidt træning til Christoffer, så skal han nok komme efter det.
I herredouble A var Jakob Simonsen og Thomas Larsen oppe mod det rutinerede par Claus Allerup og Hans Malmstrøm.

De 2 "gamle" vandt så sikkert som 6/4-6/3. I samme række vandt Poul Schultz/Peter Frøslev også sikkert over Pelle Timmerman/Niels Lübbe 6/4-6/3.
Herudover vandt Lis Gregersen over Karen Elkjær i en lang kamp hvor Karen gik lidt død i 3. sæt. Cifrene blev 6/4-4/6-6/1. I den anden halvdel af Damesingle OB vandt Hanne Vesterdal sikkert over Anita Larsen 6/0-6/4. Hanne og Lis er nu klar til finalen i rækken. Sidste kamp var en mixdouble i OB rækken mellem Charlotte og Jørgen Holm mod Lis Gregersen/Carsten Dreyer. Her vandt førstnævnte 6/2-6/2.

Spilleprogram og lodtrækning

Klik på den række du vil se eller downloade

 

NB ! NB ! Rettelser i herresingle A
Herresingle A

Damesingle A
Herredouble A
Damedouble A
Mixdouble A
 
NB ! NB ! Rettelser i herresingle B
Herresingle B
Herredouble B
 
Damesingle OB
Mixdouble OB
 

Hvis du ønsker et komplet program med alle rækker, så klik her