BESTYRELSEN

AKTIVITETER

Sjællandsmesterskaber indendørs juniorer 2010

Rapport fra junior SM-inde 2010.
FTK har haft en del spillere i aktion ved de indendørs Sjællands Mesterskaber i denne måned. Dette med mange rigtig gode kampe og ikke mindst flotte resultater.

I U10 rækkerne have vi Alexander Lytton i HS og Victoria Demant i DS, som desværre begge tabte deres 1. rundekampe – og begge i 3 sæt (Victorias modstander var seedet 4). Det skal samtidig nævnes at Peter Dalkov, grundet en teknisk fejl i SLTU, ikke kom med i turneringen – hvilket er meget ærgeligt.

I U12 rækkerne have turneringen deltagelse af Isabel Lytton, Maria Ane Bach og Sarah H. Nielsen – alle i DS. Isabel og Marie tabte begge i kvartfinalen, Marie var kun en tiebreak fra sejr i 3. Sæt. I skrivende stund er armene ikke helt til at få ned efter det meget flotte resultat Sarah leverede i løbet af turnering som fandt sin afslutning tidligere i dag. Sarah har henover turneringen leveret den ene flotte kamp efter den anden. Hun har gennem de mange kampe udviklet sig meget, hvilket er dejligt at følge som træner. Pludselig stod hun i finalen og dette mod en meget boldsikker modstander. Jeg havde fornøjelsen af at følge kampe fra tilskuerpladserne sammen med Sarahs familie. I 1. sæt kæmpede Sarah bravt og slog mange vinderslag. Hun vandt sættet med hele 6-2. I 2. og starten af 3. sæt virkede det fra tilskuerpladserne som om modstanderen blev en smule mere sikker. Dette bevirkede bl.a. at hun nu vandt de afgørende bolde. Hun tabte derpå 2. sæt 3-6 og kom bagud 2-5 i 3. sæt. Hun kæmpede sig tilbage til stillingen 4-5 og havde flere fordelsbolde til at udligne. Dette lykkedes dog desværre ikke og Sarah måtte derpå “nøjes” med at lade sig hylde som finalist (nr. 2) i turneringen – men dette er et superflot resultat, som lover godt for fremtiden.

I U14 rækkerne deltog Ulrika Demant og Laura Rasmusen sammen i DD, Marcus Weisleder og Simon Akselsen i HS. DD tabte desværre deres første kamp i 3 tætte sæt – og mener selv at mere flugtetræning er en nødvendighed for større succes. Marcus måtte desværre trække sig, men først efter at have presset sin modstander til stillingen 5-6 i første sæt. Simon derimod spillede overbevisende og vandt 3 kampe inden han måtte se sig slået i 2 sæt i semifinalen.

På billedet ses Sarah og vinderen af turneringen Chiara Khattar Rygaard (Gentofte).