Resultater: fra U/18 holdets resultater

7.6.2009
Holdkampen: Øresund Tennis mod Hareskov/Værløse
Det var et morgenfriskt U/18 hold, der mødte op til kamp i Nivå kl. 9 mod Hareskov/Værløse Tennis (HVT).
Efter en sejr i første runde, efterfulgt af et nederlag i anden runde, var det et tændt hold, der med en sejr ville hænge med i toppen af puljen. Desværre mødte holdets 4. single Anders Bjerke ikke op. Derfor blev U/16-spilleren Anders fra Nivå/Kokkedal hasteindkaldt. Da han selv skulle spille i Ishøj senere på dagen, kunne han kun nå at spille sin single kamp. Derfor gik 2. doublen til HVT.
Med 0-1 inden kampene blev sat i gang, skulle der en mandefolkepræstation til for at vinde kampen.

Frederik Hjarding fra Nivå spillede 1. Single og vandt denne med 7-5, 6-1. I første sæt var Frederik foran 5-0, men modstanderen fik kæmpet sig op på lige inden Frederik hev sættet hjem. Ved stillingen 5-5, kom spillerne op at skændes, fordi Frederik dømte en tvivlsom bold ude. Bolden blev derefter spillet om.
2. singlen blev spillet af Victor Sorth fra Nivå. Efter et tæt første sæt, der blev vundet i tie-break, vandt Victor enkelt 2. sæt. Resultatet blev dermed 7-6 (7/1). 6-1 i Øresunds favør.

Den eneste spiller fra Fredensborg, Anton Ahnfelt-Rønne (Billedet), spillede 3. single. Det blev en 2,5 timers kamp der måtte ud i tre sæt. Første sæt startede lige, men Anton fik brudt sig til en 5-3 føring. I næste parti havde Anton en sætbold, der desværre ikke blev udnyttet. HVT-spilleren kæmpede sig godt tilbage, og det skulle afgøres i tie-break, hvor HVT-spilleren vandt 7-4. Andet sæt blev igen lige, men med godt humør og forbedret spil vandt Anton sættet 6-3. Kampen skulle så afgøres i et tredje sæt. Her var Anton rigtig godt spillende med flere angreb ved nettet og gode returneringer. Sættet blev vundet 6-0, så kampens resultat blev dermed 6-7 (4/7), 6-3, 6-0, efter en flot kamp af begge spillere.
Reserven Anders spillede en god kamp, hvor hans defensive spil slog modstanderen fuldstændigt ud. Anders vandt flot 6-1, 6-0.Første doublen blev spillet af Victor og Frederik. Det blev en underholdende kamp med flere gode dueller. Til sidst fik Victor og Frederik brudt modstandernes serv, så resultatet blev 6-3, 6-2.
Det blev altså en flot 5-1 sejr mod HVT, som holdet kan være stolte af. Øresunds U/18 hold hænger dermed med i toppen, hvor det kun er Gilleleje og Vedbæk der har flere point.